Tattwa

Centrum Sattwa/Uitgeverij Tattwa

Tattwa is een kleine uitgeverij en bestaat inmiddels ruim 20 jaar.
Hans en Pietsie Hoekstra zijn de drijvende krachten achter dit gebeuren en geven de boeken in eigen beheer uit. Met hart en ziel werkend vanuit intuïtie komen zij tot een unieke boekencollectie met een extra dimensie.

Tot op heden bestaat het fonds uit spirituele boeken, kinderboeken en literatuur.De boeken hebben een educatief, bewustzijnsverruimend en kritisch karakter en getuigen van onderscheidingsvermogen. Hans en Pietsie vinden het belangrijk dat de bestelde producten netjes en op tijd geleverd worden. Zij staan persoonlijk borg voor een goede service en kwaliteit.

Contact opnemen?
Bel (0516) 45 24 44 of mail jcmh@xs4all.nl

Uitgeverij Tattwa 

Garrit Bouwhuisstraat 8
8421 RE Oldeberkoop
telefoon (0516) 45 24 44
fax (0516) 45 24 00
email: jcmh@xs4all.nl

Betalingen
banknummer NL48 INGB 000 4500150
t.n.v. Centrum Sattwa/Uitgeverij Tattwa
Oldeberkoop

 

Goede Doelen

Al 20 jaar ondersteunen wij, Uitgeverij Tattwa, Hans en Pietsie Hoekstra met een warm hart de schoolprojecten voor sloppenkinderen en het lepradorp in Bangalore en Palmener in India. Toen wij in 1994 en daarna een aantal keren in India waren en bijzonder hartelijk door Arogyamma Kadasini en John Houtbraken werden ontvangen en een inkijkje kregen in de sloppenwijken en op de scholen, zowel als in het lepradorp raakten wij diep ontroerd in ons hart door de fabuleuze inzet van deze mensen. Dit is wat wij noemen Seva d.w.z. onbaatzuchtige liefdevolle dienstbaarheid.

Deze projecten verdienen uw aandacht en uw steun. Voor meer informatie kunt u terecht op website: www.suryodaya.nl Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met John en Arogyamma.

Hun adres en telefoonnummer is: 

Arogyamma Kadasani en John Houtbraken

Augustinus Nivas

Hosurroad

Bangalore 560095

India

Tel. 0091 8041310136

Email: johnhoutbraken@gmail.com

Website: www.suryodaya.nl

 

Voor ons geldt dat een betrouwbaar project eerst gezien moet worden, voordat je dit sponsort. Wij kunnen u zeggen: Wij hebben het gezien en ervaren. Deze mensen hebben hart voor hun medemens en brengen dit dagelijks in de praktijk. Alle kleine beetjes helpen, ook grote beetjes!

Sponsor mee!

Hans en Pietsie Hoekstra

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2019 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel