Zelf je boek uitgeven - Printing on Demand

Printing on Demand | Zelf je boek uitgeven

Heb je zelf een manuscript, boek of gedichten geschreven?  Je bent trots op het resultaat en het is tijd om het in de vorm van een mooi boek uit te brengen? Dan is Printing on Demand misschien iets voor jou. Het is de moderne manier om zelf je eigen boek te laten drukken in de oplage die jij wilt.

Een boek uitgeven in eigen beheer biedt je de ruimte om zaken op jouw manier te regelen.

Zelf-je-boek-uitgeven.nl is een nieuwe service van Tattwa uitgeverij.Graag helpen wij je verder met je boek of manuscript. In slechts 4 stappen publiceer je je eigen boek!  Door 19 jaar ervaring met het uitgeven van wetenschappelijke boeken, gedichtenbundels, romans en kinderboeken krijg je beste kwaliteit én persoonlijke service. Professionle vormgeving, ervaren begeleiding en een origineel ISBN nummer staan garant voor een gedegen resultaat. 

Bovendien zijn er nog extra services als: tekst correctie, manuscript beoordeling door professionele redacteuren en promotie naar boekwinkels. Profiteer van ons beproefde distributie kanaal met o.a. Centraal Boekhuis en Solarus.

Verder kun je originele kado-bonnen geven aan bevriende dichters, (amateur)schrijvers, etc.

Van manuscript tot een mooi vormgegeven boek, van redactie tot promotie in boekwinkels: zelfjeboekuitgeven.nl staat voor je klaar. Bel ons gerust! 0516 45 24 44

Begin vandaag nog en zet de eerste stap naar je eigen boek zelf uit geven

zelfjeboekuitgeven.jpg

Sorteer op
  • in 4 stappen zelf je boek uitgeven
    in 4 stappen zelf je boek uitgeven

    Zelf je eigen boek uitgeven: veel mogelijkheden! Zie www.zelfjeboekuitgeven.nl Printing on demand: in 5 minuten geef je opdracht om je eigen boek te laten drukken. ISBN-nummer, eigen vormgeving, tekstcorrectie,…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2019 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel