Atlantis herhaald? - Hans Stolp en Harm Wagenmakers

Vorige Artikel 22 van 26 Volgende
€ 15,50 (inclusief btw)

Hans Stolp werd onlangs door lezers van het dagblad Trouw uitgeroepen tot theoloog van het jaar.

`Het is aan óns, de keuze is aan óns hoe ingrijpend de komende overgang zijn zal. Werken we van binnenuit, het innerlijk weten, op een soepele wijze naar het Gouden tijdperk toe of roepen we nog meer rampen en oorlogen over onszelf af, tot een herhaling van wat is geschied met Atlantis. De verandering komt er, hoe dan ook... De grote overgang is begonnen. Wij maken er deel van uit: een proces van vergeestelijking is ingezet...`
Dit zijn enkele van de vele heldere en inzichtelijke denkbeelden die Hans Stolp en Harm Wagenmakers ons meegeven in de tijd waarin we nu leven. Ze maken ons bewust hoe we gezamenlijk de weg kunnen gaan om tot transformatie te komen van zowel de aarde als haar bewoners.
Het gaat hierbij om een gebeuren waarbij alle mensen betrokken zijn, welk geloof of overtuiging ze ook hebben. De weg die we te gaan hebben is echter niet altijd even eenvoudig, want een grote noodzakelijke zuivering in en om ons heen vindt plaats. Op een heldere wijze maken Hans Stolp en Harm Wagenmakers, zowel in proza als poëzie, ons duidelijk hoe we deze weg kunnen gaan.

  • Atlantis herhaald? - Hans Stolp en Harm Wagenmakers
  • Inhoud: 64 pagina`s  
  • Leveringstijd: binnen 3 werkdagen

Liever telefonisch bestellen? Bel 0516  45 24 44

 

Nu ook als Ebook (kobo e-reader, smartphone of tablet), verkrijgbaar bij o.a. bol.comamazone, libris etc
Prijs € 11,50  isbn 9789076407357

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2021 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel