Aanrader!

Het Nieuwe Zijn - Elisabeth de Koning

Vorige Artikel 4 van 28 Volgende
€ 27,00 (inclusief btw)

Het Nieuwe Zijn

Leef het wonder dat jij bent!

In het boek “Het Nieuwe Zijn” neemt Elisabeth de Koning je mee naar een leven in Bewust Zijn. Zij nodigt je uit steeds nieuw te zijn, zodat je kunt creëren en liefhebben vanuit vrije ruimte in ieder moment. Dit om te ontdekken dat de mogelijkheden oneindig zijn en er een voortdurende inspiratie is vanuit de bron. Zo leef je het wonder dat je bent!


Voorproefje

"Ze prikte in de holte van je arm en ze prikte mis. Je hoorde de chirurg zeggen: “Ze moet nu onder zeil. Nu!” En de jonge anesthesiste legde opnieuw de naald aan en prikte weer mis. Je was even daarvoor op een brancard met rennende verpleging door de gangen naar de OK gebracht. Daar maakten ze je razendsnel klaar voor een ingreep. Je verloor zoveel bloed dat iedere minuut telde.

Er was een wonderbaarlijke kalmte over je gekomen, iets wat je nog nooit op deze manier had meegemaakt. Alles en iedereen om je heen was in beweging en jij was volkomen stil, vredig. Ook was daar een enorme kracht in je wezen. Je was in volledige aanvaarding van het moment. Vanuit deze serene rust en kracht pakte je de arm van de jonge vrouw, die in het wit aan je linkerzijde stond, je keek haar recht in de ogen en zei haar:”Jij kan dit, ontspan maar”. Voor de derde keer werd de naald aangelegd en prikte in de ader. Het volgende moment voelde je je wegglijden in het niets.

Toen je bijkwam uit de narcose had je lichaam een extreme pijn en toch had dat geen enkele invloed op een overweldigend geluksgevoel. Je had zojuist verloren waarvan je dacht dat het je diepste wens was, een kind. Wat je ontving was iets wat je niet gezocht had, het had jou gevonden. Je was niet zozeer een andere persoon dan je dacht, je was iets wat niets met persoonlijkheid te maken had. Een diepe verandering opende zich in een geheel nieuwe staat van zijn. Hier startte een nimmer eindigende relatie met- en onderzoek naar, de diepten van het bestaan en dat wonderbaarlijke bewustzijn dat dat mogelijk maakte."


Nu reizen in de buitenwereld beperkt is,

is weten hoe te reizen in de binnenwereld des te belangrijker.

Fllortje Dessing met boek het nieuwe zijn
Auteur met Floortje Dessing tijdens presentatie boek Het Nieuwe Zijn.

In de maand van de spiritualiteit is “Het Nieuwe Zijn” het boek van Elisabeth de Koning - oprichter en leidinggevende van de School voor Bewust Zijn - uitgekomen bij uitgeverij Tattwa. Een goede timing nu zoveel mensen ongewenst in angst en negativiteit belanden.

De beperkingen in de buitenwereld dragen echter ook een verborgen geschenk; de noodzaak voor ieder mens zichzelf beter te leren kennen en vervulling te vinden in zichzelf. Belangrijke vragen dringen zich op. Wat doe je hier op deze aarde, wat is werkelijk van belang? Wat is het verschil tussen je persoon, je ziel en in eenheid zijn? Wat gebeurt er als je los laat wie je denkt te zijn?


Naast zelfkennis zijn relaties van primair belang. In deze sociaal schrale tijd kunnen bestaande relaties zowel verdiepen als hun schaduwzijde naar voren brengen. Dat brengt innerlijk huiswerk met zich mee. Ook zal de pijn van ontbrekende relaties versterkt gevoeld worden.


Elisabeth gaat hier in haar boek uitvoerig op in. Zij nodigt je uit het leven steeds opnieuw te ontdekken en je vertrouwen rechtstreeks te geven aan het leven zelf. Zodat je het wonder gaat leven dat jij bent!


Dit is een perfecte tijd om te reizen in de binnenwereld, je te laten inspireren om bewuster te leven en je roeping te ontdekken. Deze reis is minstens net zo spannend als een reis in de buitenwereld. Het brengt je in contact met ongekende mysteries en diepte in jezelf. Juist nu willen alle harten zo graag gehoord en begrepen worden. In de binnenwereld is liefde en innerlijke vrede direct beschikbaar.


Elisabeth de Koning is spiritueel lerares, transpersoonlijk
coach en oprichtster en leidinggevende
van de School voor Bewust Zijn.

 

Titel: Het Nieuwe Zijn

Auteur: Elisabeth de Koning

ISBN 9789076407890 | Nur 770

Paperback 252 pagina’s

Prijs € 27,00

 

Lees het Artikel in ParaVisie 2021

artikel in ParaVisie
artikel in ParaVisie

cover paravisie november 2021
cover paravisie november 2021

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2023 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel