Max Prince en de betoverde spiegel - M.L. Fontaine

Vorige Artikel 14 van 28 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Het was midden in de nacht. Er lag een dik pak sneeuw en buiten sloeg de torenklok twee uur. Max Prince kan dan nog niet goed overzien dat dit moment zijn leven voorgoed heel ingrijpend zal gaan veranderen.

Max ontdekt dat de spiegel die hij van zijn grootvader heeft geërfd magische eigenschappen bezit. Groot is zijn verbazing als blijkt dat hij en zijn vriend Ketut voorbestemd zijn om een wonderbaarlijke opdracht te vervullen.

Velen hebben eeuwen gewacht op dit moment,  want als ze samen in slagen om deze wonderbaarlijke opdracht te vervullen, dan zal dit verstrekkende gevolgen hebben voor de wereld. Het tweetal ontmoet de meest uiteenlopende en bijzondere mensen. Uit alle aanwijzingen die ze zowel in Engeland als op Bali vinden, blijkt dat ze op reis moeten.

In dit eerste boek van de driedelige reeks over de belevenissen  van Max en Ketut neemt dit spannende, magische avontuur een bizarre wending in India.

 

Een aantal jaren geleden ontstond in de trein op weg van Amsterdam naar huis het idee voor het verhaal van de avonturen van Max en Ketut. Er was alleen geen tijd om het verhaal op te schrijven met een fulltime baan, twee opgroeiende dochters en een huishouden. Pas toen er een rustiger periode aanbrak, besloot de schrijfster om het verhaal, dat al zo lang in haar hoofd zat, op papier te zetten.

 

Prijs: € 13,00
Titel: Max Prince en de betoverde spiegel
Auteur: M.L. Fontaine
ISBN 978-90-76407-53-1
Aantal pagina’s 320
Nur: 280

 

Dit zeggen lezers over Max Prince:

*****

Nee niet stoppen!

Het is voor een jeugdboek een dikke pil. ‘s Avonds met voorlezen begon ik er dan ook met enige aarzeling aan, maar mijn zoon van 10 was vanaf het begin geboeid. Iedere avond het zelfde liedje bij het stoppen: Nee niet nu stoppen, het is zo spannend… Zo kan ik niet slapen, nog 1 bladzijde.

En dat ging zo wekenlang! Dat wil wat zeggen.Het boek zelf is een bijzondere mengeling van een spannend jeugdboek, fantasy en een reisverhaal. Het is spannend, maar is positief en kent veel gezelligheid.

*****

Een aanrader!
Fantasierijk, Spannend

*****

Wat een ontdekking! Echt een aanrader!
Max Prince leest als een trein, is spannend, grappig en origineel. Een nog nooit eerder verteld verhaal dat je aan het denken zet terwijl je meegenomen wordt in een wereld die zweeft tussen fantasie en werkelijkheid. Vanuit je luie stoel ga je mee op reis met Max en kom je op de meest bijzondere plekken ter wereld die zo levendig beschreven zijn dat het lijkt alsof je er zelf bij bent. Een sprookje met een bijzondere boodschap, luchtig verpakt in een verhaal dat voor jong en oud geschreven is. Helemaal van deze tijd, waarin we leven in een wereld die verdeeld is, maar waar gelukkig de tendens ontstaat om te verbinden….net zoals Max en Ketut dat in dit verhaal doen. Lees het zelf of lees het voor, zolang je het maar leest!

*****


 Fantasierijk, Leerzaam, Grappig, Spannend, origineel, sprookje

*****

Betoverend en spannend!

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Betoverend en spannend!
Betoverend, van deze tijd, een must voor jong en oud, positief internationaal (snel een Engelse versie!), tot de verbeelding sprekend, voor alle zintuigen, prachtig cadeau voor Sint en onder de kerstboom, verrassend, toekomstgericht, spannend, spiritueel, leest zeer aangenaam, je wilt doorlezen, ontroerend, relaties, op naar het vervolg!
 Fantasierijk, Leerzaam, Mooi vormgegeven, Grappig, Spannend

*****

Genoten

Ik heb genoten van dit fantasierijkeboek! In één week uitgelezen, dat zegt wel wat. Behalve dat het een origineel verhaal is merk je ook dat de auteur veel gereisd heeft en van koken houdt. De geuren en kleuren stijgen als het ware van de bladzijden op zodat je makkelijk in de ervaringswereld van de hoofdrolspelers meegaat. Verder heeft het verhaal een opbouwend thema waar ik weinig over kan zeggen omdat ik anders teveel van de inhoud verklap.
 Je merkt dat aan dit boek met liefde is gewerkt. Ook voor volwassenen leuk. Een aanrader.

*****

 

Betoverend, van deze tijd, een must voor jong en oud, positief internationaal (snel een Engelse versie!), tot de verbeelding sprekend, voor alle zintuigen, prachtig cadeau voor Sint en onder de kerstboom, verrassend, toekomstgericht, spannend, spiritueel, leest zeer aangenaam, je wilt doorlezen, ontroerend, relaties, op naar het vervolg!

*****

Avontuurlijk en betoverend boek voor jong en oud
 Max en Ketut zijn twee gewone jongens, geboren in twee verschillende werelddelen, die samen met Nadine en haar bijzondere paard een ongewoon avontuur beleven! Ze leren elkaar kennen als ze twaalf jaar zijn en worden door Anou, die uit het medaillon van de betoverde spiegel tevoorschijn komt, op de hoogte gebracht van de opdracht die zij moeten gaan vervullen. Enthousiast en soms een beetje angstig gaan ze op onderzoek uit. Eerst ieder in hun eigen werelddeel en later samen, geholpen door een groep volwassenen die bestaat uit oude bekenden en nieuwe vrienden. Enkelen zijn al op de hoogte van de opdracht van de jongens en hebben jaren op hun komst gewacht. Max Prince en de betoverde spiegel is een avontuurlijk en betoverend boek voor jong en oud! Vanaf de eerste bladzijde word je meegenomen in de fantasierijke avonturen van Max, Ketut en Nadine en wil je het boek niet meer opzij leggen. Nog één hoofstukje lezen… en nog één…

*****

Fantasierijk, Leerzaam, Spannend
 Gewoon een hartstikke leuk boek! Leuk en leerzaam voor zowel kinderen als volwassenen. Veel stof ook om toch eens over na te gaan denken…..voor zowel jong als oud.
 Lijkt me ook leuk om op de basisschool als lesmateriaal te gebruiken. Aan het eind van het boek heb je dan wel met de kinderen een mooi gegeven voor een boeiende discussie.

*****

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2023 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel