Sai Baba - Levende Vlam van Liefde - Geesje Lunshof

Vorige Artikel 27 van 28 Volgende
€ 18,75 (inclusief btw)

Na het succes van haar eerste boek "Innerlijke Dialoog met Sai Baba", doet Geesje ook in dit boek op persoonlijke wijze verslag van haar innerlijke spirituele reis. Zij geeft verrassende en verhelderende inzichten die ons allen aangaan omtrent het hoe en waarom van ons bestaan.

In dit letterlijk hartverwarmende boek neemt de schrijfster ons mee op haar zoektocht naar het hoe en waarom van haar gloeiende hart.

Zij vertelt over de permanente vreugdebron die wordt aangeboord, wanneer je je openstelt voor het goddelijke in en om je heen. Zij doet getuigenis van het proces van het geleidelijk loslaten van het ego en het zich openstellen voor hogere leiding, die niet van buitenaf komt maar zich in ons bevindt.

Wanneer wij ons bewust worden van de Godsvonk die in ieder van ons aanwezig is en ons allen verbindt, gaat het hart zich vullen met een gelukzaligheid die alles overwint. Een gelukzaligheid die voor iedereen is weggelegd en losstaat van de omstandigheden waarin men verkeert; die kunnen prettig, minder prettig of ronduit verdrietig zijn, de grond van gelukzaligheid blijft.

Hiermee laat de schrijfster zien dat mystiek iets is van alle tijden en ook in onze tijd in een behoefte voorziet.

Sai Baba is haar grote inspirator, maar ook over haar ervaring met enkele andere meesters, met de zestiende-eeuwse mysticus Johannes van het Kruis en met de palmblad-bibliotheek van Sukha Nadi in India doet zij verslag in dit boek- een boek dat ontroert, tot nadenken stemt en inspireert.

Het helpt je om gebeurtenissen in je leven in een ander perspectief te zien en troost te putten uit een diepe belevenis van het Zelf- van God die in ons woont.

  • Sai Baba - Levende Vlam van Liefde - Geesje Lunshof
  • Inhoud: 222 pagina`s  
  • Leveringstijd: binnen 3 werkdagen

 Liever telefonisch bestellen? Bel 0516  45 24 44

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2023 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel