De kracht van Zijn wie ik ben - Shielta Ramautarsing

Vorige Artikel 5 van 26 Volgende
€ 26,00 (inclusief btw)

Inzichten vanuit levenslessen
Shielta Ramautarsing doorbreekt het zwijgen met haar autobiografisch verhaal ”De kracht van het Zijn wie ik ben.” Vanuit haar Hindoestaanse achtergrond schrijft zij over haar ervaringen met huiselijk geweld en haar onderdrukte positie als meisje binnen het gezin. Zij vertelt openhartig over haar eigen proces naar genezing en het hervinden van de kracht in haarzelf. 

Op een adembenemende wijze neemt Shielta de lezer mee in haar proces naar heling. Hiermee stelt zij op persoonlijke wijze taboes rondom de positie van vrouwen, kinderen en geweld binnen de samenleving aan de orde.

“Geen enkel kind zou zich zo mogen voelen. Ik heb zelf als kind een rolmodel gemist. Iemand die hier doorheen is gegaan en aan wie ik mij had kunnen optrekken. Ik hoop dat mijn verhaal veel kinderen en hun ouders zal bereiken”, aldus Shielta Ramautarsing.

In het boek wordt de context geschetst van de Hindoestaanse gemeenschap in Nederland. Toch weet Shielta iets te raken wat ons allemaal aangaat. De universele rechten van het kind.

“Verplichte leesstof voor iedere leraar, politicus, leidinggevende, trainer, psycholoog en coach. Eigenlijk zou iedereen het moeten lezen!”- René Moraal, ( Interim leidinggevende, trainer en coach)
“Dit verhaal raakt je. Het zal voor velen een krachtbron zijn.”-Arzu Catakli, (Human Development Professional)

Shielta heeft een Surinaams-Hindoestaanse achtergrond, is geboren en getogen in Nederland en afgestudeerd andragoog. Zij is tegenwoordig actief als coach/counselor en trainer vanuit haar eigen bedrijf Wij Zij & Ik Coaching en Advies.

“De kracht van Zijn wie ik ben”
Inzichten vanuit levenslessen
Isbn: 9789076407784  Nur: 130
Trefwoord: mens  en maatschappij algemeen
Pagina's: 416
Paperback
Garenloos gebrocheerd
Prijs: € 24,95

Artikel 24-01-2018 met toestemming Volkskrant overgenomen

Shielta Ramautarsing

Interview in SVC magazine

bladzijde1 SVC magazinesvc magazine bladzijde 2

 

SVC magzeine blad 3

recensie uit tijdschrift voor de politie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2021 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel