Bespreking in Paravisie

Spring uit je ego!!! - Paul Duckaert

Vorige Artikel 6 van 25 Volgende
€ 25,60 (inclusief btw)

Ons onderbewustzijn speelt een heel grote rol in ons leven. Het ego, het vertroebeld bewustzijn, belemmert ons om in liefde  te leven, het NU-moment. Het ego zorgt dat we veroordelen  en onze ‘ego waarheid’  als echte waarheid beschouwen. Het ego belemmert ons dus ook in het solidair zijn en het opbouwen van altruïstische relaties. Het ego is in staat angsten te creëren, maar dus ook vijanden. Het ego kan het zodanig van ons overnemen, dat het zelf in staat is fysieke impact te hebben. Het ego heeft onze geschiedenis mee vorm gegeven en heeft bijgedragen tot wie we nu zijn en waar we nu staan. Het ego bepaalt dus ook onze toekomst – tenzij het zuiver bewustzijn het overneemt.

Ontdek in dit boek wat het ego nu precies is en hoe het door verschillende facetten van ons leven heen een invloed heeft of heeft gehad. ‘Spring uit je ego!!!’ laat je kort kennis maken met wat het ego is, beschrijft hoe het te werk gaat en laat je even mee kijken  naar enkele mijlpalen in onze geschiedenis en dit door de ogen van het ego. Dit boek beschrijft ook hoe je het ego kan loslaten en hoe we samen tot een ego-loze maatschappij kunnen komen.

Hoewel er al heel wat boeken geschreven zijn rond deze thematiek, wilde de auteur, Paul Duckaert, dit graag op een andere manier belichten. In dit boek kan men als het ware al lezend tot een transformatie  komen en zich bewust  worden van hoe het ego werkt. Aan de hand van enkele simpele voorbeelden –die soms zeer vertrouwd zullen aanvoelen wordt aangetoond hoe het ego te werk gaat. Paul Duckaert is Oosters geneesheer en heeft zich jaren in de Oosterse filosofie verdiept. Het boek is dus gebaseerd op inzichten die Paul verkreeg door de toepassing van de Oosterse filosofie op zijn eigen leven.

Papier is recyclebaar, duurzaam en draagt bij aan de ontwikkeling van bossen.

ISBN 978-90-76407-75-3
NUR: 720
Trefwoord: Esoterie Algemeen
Paperback
Pagina’s: 148
Garenloos gebrocheerd
Prijs: € 25,60

Spring uit je ego- artikel uit Paravisie

 

Spring uit je ego - artikel in Paravisie

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2023 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel