De volgende stap in de evolutie is NU - Fenneke Lammerink

Vorige Artikel 7 van 25 Volgende
€ 13,50 (inclusief btw)

De titel van dit prachtige boekje: “ De volgende stap in de evolutie is NU” is geschreven door Fenneke Lammerink.

Hoewel de tendens al laat zien dat we steeds ‘bewuster’ worden, is het fenomeen ‘bewustzijn’ voor de wetenschap ongrijpbaar. Echter de wereld verkeert in een tijd van crisis. Oude systemen en structuren werken niet meer en constructieve oplossingen zullen in onze huidige ‘mentale staat van bewustzijn’ niet worden gevonden. Het niveau dat de problemen heeft gecreëerd, kan ze simpelweg niet oplossen.

 

De visie van Sri Aurobindo vertolkt het aanbreken van een nieuw evolutionair tijdperk met de komst van een nieuwe mens voorbij de diermens. Die komst wordt in dit boek in verband gebracht met zowel de uiterst problematische situatie van vandaag als het snelst groeiende fenomeen op aarde van het laatste decennium: the Oneness Deeksha.

 

De deeksha is een natuurlijk hulpmiddel in de vorm van een energie-overdracht, die een neurobiologische verandering in de hersenen teweegbrengt en leidt tot de ‘verlichte staat van bewustzijn’. Verlichting betekent de bevrijding van het Ego. Meer dan een miljard mensen wereldwijd zijn ons al voorgegaan. Blijvende verandering is er voor iedereen en direct toegankelijk!.

 

 

 

ISBN 978-90-76407-73-9

Nur 720  esoterie  algemeen

Pagina’s: 48

Geïllustreerd

Paperback

Prijs € 13,50

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2023 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel