Liefde voorbij de Dood

Liefde voorbij de Dood - Elleke van Kraalingen

Vorige Artikel 11 van 29 Volgende
€ 25,60 (inclusief btw)

‘...een uiterst fascinerende spirituele odyssee naar nieuwe dimensies van het leven, liefde en dood’.

Dit is een autobiografisch verhaal over de liefde tussen een jonge Nederlandse vrouw en haar Noorse vriend, die op een studiereis en vakantie op Jamaica tot een hoogtepunt komt.

Op hun laatste avond, op weg naar het strand, wordt hij door een auto geschept en overlijdt voor haar ogen. Te midden van de chaos en de verschrikking neemt ze waar hoe zijn ziel zich uit zijn lichaam terugtrekt, en toekijkt. Hij blijft bij haar in de eerste, moeilijke nacht. Er ontstond een bijzondere dialoog, waarin hij er haar van overtuigt dat er een realiteit is die voorbij leven en dood gaat en dat hun relatie in deze realiteit blijft bestaan. Hoewel ze zich meer dan eens afvraagt wat realiteit is en wat verbeelding, accepteert ze wat er gebeurt als haar persoonlijke beleving.

In haar verdriet, liefde, verlangen en nieuwsgierigheid naar wat werkelijk is, is ze bereid om dit contact met hem te exploreren. Dit mondt uit in een buitengewone ontdekkingstocht in de maanden die volgen.

Terwijl ze haar rouwproces doormaakt, neemt hij haar mee in zijn wereld, in ervaringen van andere staten van bewustzijn. Ze is getuige van de transcendentie die hij als ziel doormaakt en groeit hierin met hem mee, waarbij ze meerdere keren uit haar lichaam treedt en ze samen reizen door sferen voorbij de aardse dimensie van ruimte en tijd.

Hij begeleidt haar en brengt haar dichter bij haar eigen waarheid, inzicht en uiteindelijk bij de zin van het leven en de wil om verder te gaan op haar eigen levenspad.

‘Liefde voorbij de Dood’  door Elleke van Kraalingen
Verschijningsdatum: 18 februari 2015
ISBN 9789076407623
Prijs € 25,60
pag. 192
nur 280   paperback

Elleke van Kraalingen is opgeleid als psycholoog, natuurgeneeskundig therapeut, healer en docent Raja Yoga. Samen met haar huidige man Pieter Hiemstra leidt zij la Borde Blanque, een centrum in het zuiden van Frankrijk, waar zij retraites, cursussen en opleidingen geeft in yoga, meditatie en healing.

Info: www.bordeblanque.com
 

‘...een uiterst fascinerende spirituele odyssee die u meeneemt naar nieuwe dimensies van begrip over de aard van het leven, liefde en dood’.

DAVID LORIMER, PROGRAMME DIRECTOR SCIENTIFIC AND MEDICAL NETWORK

 

‘...Dit boek verdient om een klassieker te worden in de literatuur op de overleving van de fysieke dood.’
Het verruimt onze horizon van begrip op zoveel manieren.

DR.PROF.DAVID FONTANA

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2023 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel