Laatste deel uit de Max Prince serie

Max Prins en de bron van oorsprong - M.L. Fontaine

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)

Eindelijk de ontknoping!

“Max Prince deel 3 en de Bron van Oorsprong”. Het spannende, magische verhaal van Max en zijn Balinese vriend Ketut. In het laatste deel van deze trilogie gaan Max en Ketut naar Japan. Slagen Max en Ketut in hun wonderlijke opdracht en lukt het om Evelius uit te schakelen?

 

In deel 1 ”Max Prince en de betoverde spiegel”​ ontmoeten de twee jongens elkaar op een kostschool. In de kerstvakantie komen zij erachter dat zij samen een bijzondere opdracht moeten volbrengen waar eeuwen op is gewacht. Na een spannend avontuur transformeren ze van huidskleur. Hoe gaat iedereen hierop reageren?

In deel 2 “Max Prince en de angel van het kwaad” neemt het avontuur een bizarre wending. Evelius probeert alles om te voorkomen dat de twee vrienden kunnen terugswitchen naar hun eigen huidskleur. Hij ontvoert de twee jongens.

In deel 3 “Max Prince en de bron van oorsprong” (het laatste deel van deze trilogie) gaan Max en Ketut naar Japan, waar ze de laatste schakels ontdekken voordat ze hun eigen huidskleur weer terug kunnen krijgen. Het nieuws van hun switch breidt zich razendsnel uit over de hele wereld. Hoe ervaart het tweetal hun switch? Komt eindelijk, waar eeuwen op is gewacht, het wereldwijde besef bij alle mensen dat huidskleur onbelangrijk is?

Slagen Max en Ketut in hun wonderlijke opdracht en lukt het om Evelius uit te schakelen?

Lees het in de ontknoping van dit sprookjesachtige en spannende verhaal voor jong en oud. Als je leeft vanuit je hart, dan verandert de wereld.

 

De ontknoping - Max Prince en de bron van oorsprong door M.L.Fontaine

ISBN 9789076407616

320 pagina’s

Prijs € 12,50

 

Dit zeggen lezers over Max Prince:

*****

Nee niet stoppen!

Het is voor een jeugdboek een dikke pil. ‘s Avonds met voorlezen begon ik er dan ook met enige aarzeling aan, maar mijn zoon van 10 was vanaf het begin geboeid. Iedere avond het zelfde liedje bij het stoppen: Nee niet nu stoppen, het is zo spannend… Zo kan ik niet slapen, nog 1 bladzijde.

En dat ging zo wekenlang! Dat wil wat zeggen.Het boek zelf is een bijzondere mengeling van een spannend jeugdboek, fantasy en een reisverhaal. Het is spannend, maar is positief en kent veel gezelligheid.

*****

Een aanrader!
Fantasierijk, Spannend

*****

Wat een ontdekking! Echt een aanrader!
Max Prince leest als een trein, is spannend, grappig en origineel. Een nog nooit eerder verteld verhaal dat je aan het denken zet terwijl je meegenomen wordt in een wereld die zweeft tussen fantasie en werkelijkheid. Vanuit je luie stoel ga je mee op reis met Max en kom je op de meest bijzondere plekken ter wereld die zo levendig beschreven zijn dat het lijkt alsof je er zelf bij bent. Een sprookje met een bijzondere boodschap, luchtig verpakt in een verhaal dat voor jong en oud geschreven is. Helemaal van deze tijd, waarin we leven in een wereld die verdeeld is, maar waar gelukkig de tendens ontstaat om te verbinden….net zoals Max en Ketut dat in dit verhaal doen. Lees het zelf of lees het voor, zolang je het maar leest!

*****


 Fantasierijk, Leerzaam, Grappig, Spannend, origineel, sprookje

*****

Betoverend en spannend!

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Betoverend en spannend!
Betoverend, van deze tijd, een must voor jong en oud, positief internationaal (snel een Engelse versie!), tot de verbeelding sprekend, voor alle zintuigen, prachtig cadeau voor Sint en onder de kerstboom, verrassend, toekomstgericht, spannend, spiritueel, leest zeer aangenaam, je wilt doorlezen, ontroerend, relaties, op naar het vervolg!
 Fantasierijk, Leerzaam, Mooi vormgegeven, Grappig, Spannend

*****

Genoten

Ik heb genoten van dit fantasierijkeboek! In één week uitgelezen, dat zegt wel wat. Behalve dat het een origineel verhaal is merk je ook dat de auteur veel gereisd heeft en van koken houdt. De geuren en kleuren stijgen als het ware van de bladzijden op zodat je makkelijk in de ervaringswereld van de hoofdrolspelers meegaat. Verder heeft het verhaal een opbouwend thema waar ik weinig over kan zeggen omdat ik anders teveel van de inhoud verklap.
 Je merkt dat aan dit boek met liefde is gewerkt. Ook voor volwassenen leuk. Een aanrader.

*****

 

Betoverend, van deze tijd, een must voor jong en oud, positief internationaal (snel een Engelse versie!), tot de verbeelding sprekend, voor alle zintuigen, prachtig cadeau voor Sint en onder de kerstboom, verrassend, toekomstgericht, spannend, spiritueel, leest zeer aangenaam, je wilt doorlezen, ontroerend, relaties, op naar het vervolg!

*****

Avontuurlijk en betoverend boek voor jong en oud
 Max en Ketut zijn twee gewone jongens, geboren in twee verschillende werelddelen, die samen met Nadine en haar bijzondere paard een ongewoon avontuur beleven! Ze leren elkaar kennen als ze twaalf jaar zijn en worden door Anou, die uit het medaillon van de betoverde spiegel tevoorschijn komt, op de hoogte gebracht van de opdracht die zij moeten gaan vervullen. Enthousiast en soms een beetje angstig gaan ze op onderzoek uit. Eerst ieder in hun eigen werelddeel en later samen, geholpen door een groep volwassenen die bestaat uit oude bekenden en nieuwe vrienden. Enkelen zijn al op de hoogte van de opdracht van de jongens en hebben jaren op hun komst gewacht. Max Prince en de betoverde spiegel is een avontuurlijk en betoverend boek voor jong en oud! Vanaf de eerste bladzijde word je meegenomen in de fantasierijke avonturen van Max, Ketut en Nadine en wil je het boek niet meer opzij leggen. Nog één hoofstukje lezen… en nog één…

*****

Fantasierijk, Leerzaam, Spannend
 Gewoon een hartstikke leuk boek! Leuk en leerzaam voor zowel kinderen als volwassenen. Veel stof ook om toch eens over na te gaan denken…..voor zowel jong als oud.
 Lijkt me ook leuk om op de basisschool als lesmateriaal te gebruiken. Aan het eind van het boek heb je dan wel met de kinderen een mooi gegeven voor een boeiende discussie.

*****

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2023 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel