Max Prince en de angel van het kwaad - M.L. Fontaine

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)

Stil volgde iedereen de twee oudere mannen totdat ze bij een breder deel uitkwamen, waar een ouderwetse, smalle, houten boot klaar lag. De Garudaman sprak met de schipper in dialect en gebaarde dat iedereen kon instappen. Max, Ketut en Nadine keken elkaar verbaasd aan. Waar werden ze heen gebracht? De Garudaman draaide zich om zodra iedereen zat en zei, ‘niemand mag spreken over deze vaargeul, noch over de route die we varen of over de bestemming waar we heengaan.’

In dit spannende tweede deel over de wonderbaarlijke opdracht waarvoor Max en Ketut zijn voorbestemd wordt het nieuws van hun transformatie wereldkundig gemaakt. Eeuwen is gewacht op de nieuwe tijd die aanbreekt, waarin mensen leren leven vanuit hun hart. Max en Ketut ontvangen informatie dat er voorwerpen ontbreken die nodig zijn voor hun terugswitch. De tijd dringt. Dan slaat het noodlot toe, het tweetal verdwijnt.

Het idee voor deze magische verhalenreeks ontstond jaren geleden. In Amsterdam waren rellen uitgebroken tussen groepen jongeren met verschillende huidskleur. Deze gebeurtenis was de inspiratiebron waaruit de verhalen over Max en Ketut ontstonden. Er was nauwelijks tijd om te schrijven met twee opgroeiende kinderen, een fulltime baan en een huishouden. Pas toen er een rustiger periode aanbrak kon de schrijfster de verhalen die al zo lang in haar hoofd zaten uitwerken en op papier zetten.

Spannend jeugdboek - een echte aanrader!

Deel drie verschijnt medio oktober 2014.

ISBN: 978 90 76407 58 6
Nur: 280
pagina’s: 288 zwart/wit

 

Dit zeggen lezers:

********

Ook deel 2 “Max Prince en de Angel van het kwaad” staat weer garant voor vele uurtjes leesplezier. Het is een boek met een verfrissend positieve kijk, voor jong en oud inspirerend. Dit alles is op een smakelijke manier verpakt. Het avontuur speelt zich af in verschillende landen, een leuke mix van de realiteit met een fantasiewereld. Het leest lekker weg. Het lijkt me ook heel geschikt om voor te lezen. Kortom een rijke leeservaring.

********

Ik vind het een erg spannend jeugdboek. Er gebeuren zo veel dingen, je moet dit echt zelf gaan lezen. Een absolute aanrader.

********

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2023 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel