LICHT OP BEWUSTZIJN

Vorige Artikel 13 van 26 Volgende
€ 23,50 (inclusief 9% BTW)
Aantal

door Eric Huysmans - Eric Huysmans geeft helder inzicht in de zingeving en betekenis van ons leven. Onze realiteit en aards bestaan geplaatst in een universele context. Dit boek biedt concrete hulpmiddelen om ons emotionele bewustzijn te ontwikkelen naar liefde en acceptatie voor alles wat er is....

Licht op Bewustzijn is vanaf 19 oktober verkrijgbaar via de boekhandel. Via deze website kunt dit prachtige boek vanaf 11 oktober bestellen. De prijs bedraagt 22,50 euro incl. verzendkosten.

Inhoudsbeschrijving
Na ‘Stairway to Heaven’ geeft Eric Huysmans in dit unieke boek een helder inzicht in de zingeving en betekenis van ons leven. Hij openbaart een andere, veel ruimere, ‘werkelijkheid’ dan die we kennen. Een werkelijkheid die zich uitstrekt over meerdere werelden of dimensies. In iedere wereld is alles exact wat het lijkt, maar daarbuiten strekt zich een veel grotere realiteit uit waarin het bewustzijn zich ontwikkelt in talloze materiële vormen. Wij mensen zijn slechts één van deze vormen en wij evolueren naar een steeds hoger bewustzijn. Onze evolutietocht is volgens de oude esoterie veel langer dan wetenschappers veronderstellen en dit boek geeft daar een adembenemende beschrijving van. Daarnaast wordt een geschiedkundige onderbouwing gegeven van het tijdschema die de Maya-kalender van onze evolutie geeft.

Door velen wordt verwacht dat wij in 2012 een kwantumsprong zullen maken naar eenheidsbewustzijn. In dit boek wordt uitgelegd dat er verschillende definities en niveaus van dit veel gebruikte begrip bestaan. Onze belangrijkste stap is nu om ons emotionele bewustzijn te ontwikkelen naar liefde en acceptatie voor alles wat er is. Hiervoor dienen we het ego en de ‘mind’ te gaan gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: voor creatie! Dit boek reikt hulpmiddelen aan om dit te bereiken, waaronder de ‘acht stappen naar ontwaken in eenheidsbewustzijn’ van de Oneness Beweging en de ‘zeven basiswetten van het leven’ uit de oude esoterie.

LICHT OP BEWUSTZIJN is een verrijking voor de lezer(es) die zich bezig houdt met zijn of haar bewustzijn in ontwikkeling.

 

Eric studeerde af in economische geografie en bedrijfskunde. Na een 15-jarige carrière in het bedrijfsleven gooide hij het roer om. Sinds 2000 begeleidt hij mensen in zijn praktijk SensAbility in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling, o.a. met behulp van NLP, Ademwerk, Jassentechniek, Deeksha’s en zijn studie van oude esoterische bronnen en de Maya-kalender. Ook geeft hij lezingen en workshops over deze technieken en onderwerpen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2019 Tattwa - Uitgeverij van Bizondere Boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel